Ons bedrijf

/Ons bedrijf

Welkom bij Van Egdom Metaalbewerking B.V.

Van Egdom Metaalbewerking B.V. is voor u de perfecte partner in staal. Het bedrijf is opgericht in 1968 en in 2008 overgenomen door Theo van Egdom en voortgezet onder de naam Van Egdom Metaalbewerking B.V. Het bedrijf is gevestigd te Woudenberg in Midden-Nederland.

Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit, waarbij snel kan worden ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers.

Onze activiteiten bestaan zowel uit engineering, fabricage als montage van plaat-/constructiewerken; geheel naar wens van de klant. Op dit moment zijn wij werkzaam met 14 personen en hebben een uitgebreid machinepark. Kortom: alles onder één dak met een platte organisatie en korte lijnen.

 

 

Onze ervaren vakmensen en het uitgebreide machinepark, stellen ons in staat alle werkzaamheden in eigen huis uit te voeren. Hierbij kunnen wij door een goede voorbereiding en strakke planning de projecten snel en vakkundig afronden, mede door een netwerk van betrouwbare leveranciers.

Op deze website willen wij u een indruk geven van de mogelijkheden en veelzijdigheid van ons bedrijf.

Engineering.

Plaatwerk.

Constructiewerk.

Combinatie van plaat-/constructiewerk.

Plasmasnijden.

Autogeensnijden.

Lasersnijden.

Lassen (mig/mag, tig).

Gemanipuleerd rondlassen.

Automatisch zagen.

Knippen, zetten, ponzen, boren, buigen.

Walsen (zowel plaat als profielen).

Draai- en freeswerk.

Buis verstek slijpen.

Conservering van producten: stralen en natlakken, poedercoaten, verzinken en poedercoaten, schooperen, etc.

KWALITEIT

Van Egdom Metaalbewerking B.V. is door TÜV beoordeeld op de prestatiebestendigheid voor NEN EN 1090-1, uitvoeringsklasse EXC1+2 en is in het bezit van dit certificaat.

ERKEND LEERBEDRIJF

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en investeren graag in gemotiveerde leerling metaalbewerkers!

VEILIGHEID

Al onze operationele werknemers beschikken over een B-VCA certificaat (basisveiligheid VCA). Alle operationeel leidinggevenden beschikken over een VOL-VCA certificaat.

VAKMANSCHAP

Onze vakmensen kennen de nieuwste technieken en werken met een uitgebreid machinepark. Dit stelt ons in staat alle werkzaamheden in eigen huis uit te voeren.

FLEXIBILITEIT

Wij denken graag met u mee! Door een goede voorbereiding en strakke planning kunnen wij de projecten, geheel naar wens van de klant, snel en vakkundig afronden.

Download onze Algemene Voorwaarden

Van Egdom Metaalbewerking B.V. is lid van FME/CWM. Op al onze offertes, opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten, zijn de algemene voorwaarden van FME-CWM van toepassing. Gedeponeerd te ‘s-Gravenhage d.d. 16 april 2000.

Hulp nodig bij ontwerp of constructie? Wij denken graag met u mee!